Sista inlägget för 2012

När jag kollar tillbaka har det varit ett ganska okej år. Allt har kanske inte varit en dans på rosor men det som hänt har fått mig att växa och har lärt mig av mina misstag. En sak som är säkert är hur mycket mitt liv ändrats på ett år. Jag har ändrats mycket som person, mina kompis kretsar har ändrats lika så min vardag. 
 
Första terminen och under sommaren kretsade allt runt en person vilket jag ångrar nu i efterhand, men det hjälper inte att vara efterklok, tyvärr. När skolan började igen så blev vi ganska snart ett gäng på 6 tjejer som har hållit ihop i vårt och tort sen dess. Allltid skönt att veta att jag alltid har dom oavsett vad. 
 
Samtidigt blev vi ett gäng på 8 personer blandat killar och tjejer som började hänga utanför skolan, vi lärde även känna massa nya härliga människor. Årets fest var lätt utan tvekan i Saltis. haha galet rolig kväll. Åkte även bort till Kap Verde under hösten. Det var verkligen grymt skönt att komma bort från Sverige ett tag och bara chilla utan något att oroa sig över.
 
Inför nästa år hoppas jag på att behålla alla mina undebara vänner och ska verkligen vara mig själv till 100 % oavsett vad folk tycker. Ska vara med dom som jag mår bra av och bara ha kul.
  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0